7 DSC02139 DSC02099 DSC02104 DSC02089 DSC02129 DSC02134 DSC02094 5 DSC02125 DSC02114 DSC02119 DSC02076 1 DSC02081 3 DSC02086

Reserveret - Skøn 3 værelses lejlighed med 2 altaner, Aarhus C

Vi er glade for at kunne præsentere denne smukke lejlighed til leje, beliggende på Assensgade 21 i det attraktive Frederiksbjerg i centrum af Aarhus. Denne rummelige lejlighed byder på en fantastisk beliggenhed med udsigt over både Aarhus Bugten og Marselisborg Skovene.

Når du træder ind i lejligheden, bliver du mødt af en indbydende og lys entré, der afspejler den lyse atmosfære, der strækker sig gennem hele boligen, der også indbygget integrerede skabe som giver dig mulighed for opbevaring.

Direkte fra entréen kan du fortsætte ind i en stor stue, hvor store vinduerne giver dig en fantastisk udsigt ud over Marselisborg Skovene. Dette er det perfekte sted at slappe af og nyde den skønne udsigt.

Ved siden af stuen finder du spisestuen, der også har udsigt til Marselisborg Skovene. Herfra har du direkte adgang til en skøn terrasse, hvor du kan sidde og nyde måltider i det fri og tage indtrykket af den smukke udsigt.

Badeværelset er lyst og moderne, udstyret med vaskemaskine og tørretumbler samt de samme lyse elementer, der giver rummet en frisk fornemmelse, og med sin egen bruseniche.

Køkkenet er udstyret med moderne hårde hvidevarer, herunder en opvaskemaskine. Du har også adgang til endnu en terrasse, denne gang med udsigt til de skovklædte bakker i Marselisborg Skovene og over Aarhus Bugten.

Det rummelige soveværelse er perfekt til afslapning og har store integrerede skabe til opbevaring af dine ejendele. Du har også adgang til terrassen med den fortryllende udsigt over Marselisborg Skovene.

Denne lejlighed tilbyder en enestående kombination af moderne bekvemmeligheder, lys atmosfære og naturskønne omgivelser. Her får du muligheden for at leve det gode liv i Aarhus C med nem adgang til byens centrum og naturen i Marselisborg Skovene.

Lejligheden er beliggende i en velfungerende og rolig ejerforening. Der er parkering i området med beboerlicens.

Lejligheden udlejes snarest for en periode på 3 år, dog min. 1 år.

Udover huslejen betales kr. 700,00 pr. måned i a conto varme. El betales direkte til forsyningsværket. Vand er inkl. i huslejen. 

Depositum: 3 måneders leje

Vil du have en fremvisning af boligen?

Kontakt os ved at skrive eller ringe!

Copyright © - Phoenix Home 2022Design by Inmedia