DSC07520 DSC07503 DSC07518 DSC07515 DSC07505 DSC07508 DSC07512 DSC07513 DSC07511

Reserveret - Flot delevenlig 3 værelses med terrasse, Aarhus C

Denne lejlighed ligger i en flot ejendom fra 2009, beliggende super centralt i Aarhus midtby. Her bor du tæt på den nye bydel, Ceresbyen, med indkøb, grønne arealer og direkte adgang til Brabrandstien, som er utrolig populær til løb, cykling mv. Desuden i kort afstand til både Aarhus BSS, Universitetet, VIA College og Aarhus centrum med shopping, cafeer, restaurationer og div. offentlige transportmuligheder. 

Lejligheden er beliggende i stueetagen, ud mod gården, og man har derfor ikke forbipasserende ude foran vinduerne, dog har man direkte udgang til fællesarealer såsom terrasse og grønt areal. 

Indretning:

Entré i forbindelse med hyggeligt køkken/alrum, hvorfra værelserne og badeværelset fordeler sig. Selve køkkenet er med hvide elementer og alt i hårde hvidevarer. Badeværelset er i moderne grå klinker, seperat bruseniche og med vaskesøjle. Derudover finder er i lejligheden 2 værelser af forskellig størrelse, hvoraf det ene har integreret skab. Begge værelser er med udgang til terrasse og grønt fællessareal. 

I kælderen findes et pulterrum til lejligheden. 

Der findes cykelparkering ved ejendommen, ligesom der er mulighed for parkering med gyldigt parkeringskort. 

Husleje er ex. forbrug. El, TV og internet betaler lejer direkte til forsyningsselskaberne. 

A conto vand: kr. 350

A conto varme: kr. 650

Der betales 3 måneders depositum.

Lejemålet overtages som nyistandsat. 

Vil du have en fremvisning af boligen?

Kontakt os ved at skrive eller ringe!

Copyright © - Phoenix Home 2022Design by Inmedia