Test 17 Test 15 Test 16 Test 21 Test 20 DSC00492 DSC00497 DSC00477 DSC00482 DSC00467 DSC00462 Test 22 DSC00447 DSC00452 DSC00442 DSC00472 DSC00432 DSC00437 Test 18 Test 19 100 101 197

Lækker nyrenoveret villa med stor have i Højbjerg

Søger du en moderniseret og lækker istandsat bolig med stor lukket have og en unik placering i den sydlige del af Aarhus, så er muligheden her på Grumstolsvej 58 i Højbjerg. 

Vi udbyder nu denne fantastiske villa, som netop er færdigrenoveret og totalt istandsat og som venter på dig som ny beboer. 

Villaen er beliggende på en højderyg med stor sydvest-vendt baghave, der grænser op til skoven. Her er masser af plads til udeliv og aktiviteter eller blot mulighed for at trække sig tilbage i aftensolen på den nyetablerede træterrasse. 

Selve villaen er oprindeligt fra 1956, men har netop gennemgået en forvandling af de helt store i forbindelse med en gennemgribende renovering, der bl.a. har budt på endnu et badeværelse, gennemgang og etablering af nye installationer, nye lofter, vægge, gulve mv. Alt i alt fremstår boligen derfor som ny og med alle de komformiteter man kunne ønske sig af en moderne bolig.

Villaen placering på en højderryg giver dig mulighed for at parkere i den til villaen tilhørende garage med el-ladestander langs vejen og leder dig således til selve villaen med en snoet, hyggelig stentrappe. I forhaven finder du en skøn solkrog med granitskærver og mure i sten som skærmer af mod det øverste niveau og haven. Her er også et mindre areal med plæne. 

Der er indgang til villaen gennem en nyetableret entré i underetagen, som ligeledes fungerer som fordelergang til rummene på dette niveau og som fører til det øverste niveau via en åben trappe. I underetagen finder du hele 2 store og lyse værelser med loftspots, trægulve og høje vinduer med brede karme, som lukker en masse lys ind i rummene. Derudover et lækkert nyt og rummeligt badeværelse med bruseniche, skabsarrangement, integreret bænk med opbevaring, skabsarrangement og et flot spejl med backlight funktion og slutteligt er der fra fordelergangen adgang til et viktualierum/opvbevaringsrum, som ligger et niveau lavere og dermed kan holde den rigtige temperatur til opbevaring af mad/vine mv. 

Den åbne trappe til 1. salen leder lys og luft ned gennem etagerne fra det store vinduesparti man mødes med her. 

På 1. salen ankommer man til et fantastisk lyst og lækkert fællesrum, som udgøres af stue og køkken i ét. Her er store vinduespartier mod den lukkede, private have og de store træer i baggrunden, således naturen lukkes helt ind i rummet. Her er god plads til både spiseafdeling og dagligstue og god plads til at invitere familie og venner over til hygge. 

Selve køkkenet er etableret langs den ene væg og består af pæne hvide moduler med ny grå bordplade og alt det nødvendige i hårde hvidevarer. 

På 1. salen findes derudover også en værelsesafdeling bestående af 1 soveværelse og et mindre, men velfungerende badeværelse med brus samt en mellemgang med vaskefaciliteter. 

På Grumstolsvej 58 får du alt, hvad den moderne familie kunne ønske sig. Her er funktionalitet, lækre valg af materialer, lys og luft samt privatliv på en rolig beliggende plet med kort afstand til det meste. 

Villaen skal ses, så kontakt os i dag for at høre mere. 

Depositum: 3 måneders leje

Forudbetalt leje: 1 måneds leje

Forbrug betales særskilt udover huslejen. 

Villaen udlejes snarest for en periode på 2-3 år, dog min. 1 år.

Vil du have en fremvisning af boligen?

Kontakt os ved at skrive eller ringe!

Copyright © - Phoenix Home 2022Design by Inmedia