1 DSC06411 DSC06395 DSC06390 DSC06370 DSC06375 DSC06345 DSC06405 DSC06360 2 DSC06365 DSC06350 DSC06355 DSC06400 DSC06380 2 DSC06339

Reserveret - Delevenlig 4 værelses lejlighed centralt i Silkeborg.

Velkommen til Østergade 30, i hjertet af Silkeborg, med havnen, museet, gådanden og tovet, papirfabrikken mm. som nærmeste nabo.

Her finder du denne hyggelige lejlighed, som oser af sjæl og charme med bl.a. originale guve og smuk engelsk tapet, for at nævne nogle af de fine detaljer, der findes i lejigheden. 

Lejligheden er beliggende i en ældre, hyggelig og velholdt ejendom. Når du træder ind i opgangen vil du blive mødt af den særlige stemning, der præger denne ejendom. Trappeopgangen, der opdeles ved 2. sal med en separat dør, er prydet af smukke engelske tapeter og billeder på væggene, hvilket gør ankomsten hjem til en hyggelig og hjemlig oplevelse allerede her.

I lejligheden fortsætter den charmerende stemning med flotte engelske tapeter i fordelingsgangen.

En stor og rummelig entré byder dig velkommen på 3. sal. Her er god plads til at opbevare overtøjet. Entréen fører til et af lejlighedens i alt 3 værelser samt til badeværelset, som er med marmorklinker, bruseniche, vask og originalt skab til opbevaring. Fra entréen er der ligeledes adgang til en mindre fordeingsgang, der leder til lejlighedens store stue og yderligere 2 værelser samt køkken.

Køkkenet er et ældre, men velfungerende, køkken med god skabsplads og hårde hvidevarer som køle-/fryseskab, opvaskemaskine, komfur, emhætte og vaskemaskine.  

Igennem hele lejligheden er den berigtiget med smukke orginale gulve, her er skråvægge me karnapper og en udsigt over det helt centrale af Silkeborg med bl.a. havnen og havneløbet. 

Udenfor ejendommen er der mulighed for parkering på gaden, og du vil glæde dig over de rolige naboer, som værdsætter en fredelig atmosfære. 

Lejligheden er centralt placeret i Silkeborg, hvor den er i gåafstand til de forskellige indkøbsmuligheder, samt gågaden hvor shoppingmulighederne er store. Den er også tæt placeret på Remstrup Å, og den dejlige sti rundt om.

Denne lejlighed byder på en unik kombination af komfort, charme og beliggenhed, og er det ideelle hjem for dig, der søger en bolig med historie og sjæl i hjertet af Silkeborg.

Lejligheden udlejes pr. 1. marts 2024 for en ubegrænset periode. 

Der betales kr. 1.200,00 i a conto vand + varme. El betaltes direkte til forsyningsværket. TV/internet betales direkte til forsyningsselskabet.

Depositum: 3 måneders leje

Vil du have en fremvisning af boligen?

Kontakt os ved at skrive eller ringe!

Copyright © - Phoenix Home 2022Design by Inmedia