6 DSC06961 1 1 DSC06956 8 DSC06962 11 DSC06974 12 DSC06979 13 DSC06984 14 DSC06989 9 DSC06968 10 DSC06973 15 DSC06994 16 DSC06995 17 DSC07000 18 DSC07010 3 DSC06958 4 DSC06959 197

Villa med stor carport og idyllisk have i Stavtrup

I et roligt kvarter i Stavtrup, for enden af en lukket vej med stor vendeplads foran, finder man denne dejlige villa med lukket, privat have. 

Villaen ligger i et trygt og roligt villakvarter med kort afstand til daginstitutioner, skole, lege- og sportsplads, indkøb mv. Der findes ligeledes stisystemer til Brabrand sø og nem adgang til Aarhus centrum, motorvej mv.

Stavtrup er en populær bydel i det sydlige Aarhus med mange faciliteter og et godt kultur- og foreningsliv.

Når du ankommer til boligen, kan du parkere bilen i den dobbelte carport. Der er ligeledes ekstra plads til gæsteparkering.

En flisebelagt sti fører dig frem til husets indgang gennem en stor og rummelig entré med originale indbyggede skabe og skifterklinker på gulvet. Entréen fungerer som fordelingsområde til husets øvrige afdelinger. Her findes desuden en trappen til kælderen, hvor du finder plads til opbevaring og vaskerum.

På din højre side finder du værelsesafdelingen med to dejligt store og rummelige værelser, perfekte til at indrette som soveværelser eller kontor. De store vinduer giver masser af naturligt lys til rummet og en følelse af rummelighed. Begge værelser har originale indbyggede skabe og det største værelse, som i dag benyttes som master, har derudover direkte udgang til terrasse og have. 

Værelsesafdelingen indeholder derudover et ældre, originalt men velholdt badeværelse med brus og plads til opbevaring. 

Til venstre for entreen åbner køkkenet sig, med flotte trægulve, hvide køkkenelementer med stålbordplade og funktionelle hårde hvidevarer i stål og sort. Her er god plads til at kokkerere, imens familien eller vennerne kan tage plads i spiseafdelingen, der ligger i åben sammenhæng med køkkenet. Spiseafdelingen har stort glasparti med terrassedør mod baghaven som lukker både lys og den frodige natur helt ind i boligen. Her emmer af ro og privatliv. 

En skydedør med glas opdeler køkken/alrum fra den store, rummelige stue. Her fortsætter trægulvet og skaber helhed mellem rummene. Et stort vinduesparti sikrer masser af naturligt lys og en forbindelse til udestuen, hvortil der er udgang. En åben pejs sørger for en hyggelig atmosfære og rummeligheden indbyder til mange timers hygge. Her er plads til både at indrette TV-stue, hyggekroge mv. Træd fra stuen ud fra udestuen, hvor sommeren kan forlænges og nyd den dejlige have, som inviterer til afslapning og udendørs aktiviteter. Haven er opvokset og privat, med græsplæne, terrasser og en lille dam, perfekt til at nyde solrige dage og lune aftener.

Villaen udlejes fra 1. juli 2024 for en periode på 3 år, dog som min. 1 år.

Forbrug betales direkte til forsyningsværkerne. 

Depositum: 3 måneders leje

Vil du have en fremvisning af boligen?

Kontakt os ved at skrive eller ringe!

Copyright © - Phoenix Home 2022Design by Inmedia