DSC06522 DSC06526 DSC06520 DSC06510 DSC06508 DSC06501 DSC06506 2 DSC06504 DSC06513 DSC06514 DSC06515 DSC06517 DSC06518

Enestående og moderne villa i Hvinningdal, Silkeborg

Her udbydes en lys og moderne villa med en populær beliggenhed på rolig vej i Hvinningdal i det nordvestlige Silkeborg. Området er naturskønt med søer, små bække, grønne områder og skov lige udenfor døren. Der er etableret stisystemer til de omkringliggende skove tillige med et flot  fællesareal med bålplads, boldbane og legeplads. Her kan børnefamilien trygt sende de mindste aftsed uden fare for trafikken. 

Villaen er højtliggende på en skrånende naturgrund. Der er en mindre græsplæne på den ene side af villaen, men ellers foregår udelivet på de store træterrasser i begge plan. Store vinduespartier overalt i boligen lukker natur og lys helt ind, ligesom de åbne forbindelser mellem de to niveauer i huset lader lyset gennemstrømme boligen og yder en lethed til rummene.

Allerede ved indgang til huset gennem den åbne entré, hvor en stor flot trappe med glasafskærmning leder mod det øvre niveau og køkken/alrummet, imødekommes man af en dejlig rumfornemmelse af lys og luft. Her er lagt vægt på stor vægt på loftshøjde, glasafskæringer som binder rum sammen fremfor at bryde dem og store vinduespartier. 

Det bemærkes, at der er lagt vægt på det moderne og lette løsninger i boligen og at materialer og inventar er af god og stilren kvalitet. 

Entréen udgør ligeledes stueetagens fordelingsgang med adgang til hele 3 af husets 4 værelser. De to værelser til venstre herfor er store, rummelige børneværelser med indbygget skabsplads, mens det sidste udgør soveværelset med walk-in. Der er fra alle værelser udgang via terrassedøre til stueplanets træterrasse. Derudover indeholder stueetagen et stort badeværelse med dobbelt brus og kar, som er placeret midt i rummet med mulighed for udsigt til natur, mens man nyder sit karbad. Ligeledes herfra er der udgang til træterrassen. Der er adgang til badeværelset fra gangen, men ligeledes direkte fra soveværelset. På denne etage findes også et bryggers ved vaskefaciliteter og skabsplads. Det er muligt at have direkte adgang til huset fra carporten gennem bryggerset. 

På 1. sal finder man et lækkert køkken/alrum og stue i ét. Her er panoramavinduer og udgang til den ekstra store træterrasse, som udgør en ekstra stue i sommerperioden. Her er der tænkt på udnyttelse af solforholdene, således at der altid vil være sol at finde i terrasseområdet. Selve køkken/alrummet er med loft til kip, har et moderne, hvidt, køkken med god bord - og skabsplads og alt i hårde hvidevarer. En kogeø er med til at yde en naturlig opdeling til rummet, som sagtens kan indeholde både spise- og dagligstue.

Derudover har man på 1. salen et mindre værelse, der i dag benyttes til kontor, samt et toilet.

Til villaen hører carport og skur. 

Villaen udlejes pr. 1. januar 2024 for en periode på 2-3 år efter aftale, dog min. 1 år. 

Vil du have en fremvisning af boligen?

Kontakt os ved at skrive eller ringe!

Copyright © - Phoenix Home 2022Design by Inmedia