DSC07856 DSC07857 DSC07858 DSC07859 DSC07861 DSC07860 DSC07865 DSC07864 DSC07867 DSC07868 DSC07874 DSC07870 Skaermbillede 2020 09 18 Kl 100242

Charmerende 4 værelses på Frederiksbjerg

Beliggende på Max Müllers Gade på det populære Frederiksbjerg finder man denne charmerende, istandsatte 4 værelses lejlighed. 

Området omkring Frederiksbjerg er, specielt de senere år, blevet enormt attraktivt. De små hyggelige gader, nærheden til grønne områder, skov og strand, torvedage på Ingerslev Boulevard og småspecialbutikker, caféer og restauranter øger attraktiviteten i kvarteret. Fra lejligheden er man i gåafstand til det hele, herunder også ligeledes de større shoppingssteder som Bruuns Galleri og det trafikale knudepunkt på Hovedbanegården. Man er her helt centralt i Aarhus og tæt til det meste, uden helt at mærke det. 

Lejligheden har de karakteritiske træk man kender fra de gamle charmerende Aarhus-lejligheder såsom smukke stuklofter, stor loftshøjde, store viduespartier og flotte plankegule.

Lejligheden består af en stor entré, der også fungerer som fordelingsgang. Her er god plads til overtøjet i et mindre aflukket rum dertil. En fin detalje i gangen er et ældre indbygget glasskab, som giver lidt opbevaringsplads og hygge til lejligheden. Fra fordelingsgangen er der adgang til 2 smukke stuer en suite. Stuerne har stuklofter og gennemgående plankegulve, men kan separeres med den flotte hvidmalede skydedør, der er etableret mellem rummene. Fra den ene stue er der udgang til en nyere altan med udsigt ud over den hyggelige gård, der hører til ejendommen. Her kan man nyde solen det meste af dagen. Derudover findes i lejligheden et godt soveværelse med skabe, et indre værelse, et pænt køkken med alt i hårde hvidevarer, herunder med vaske-/tørremaskine, og et badeværelse med brus. 

Ejendommen, som lejligheden er en del af, bestyres af en velfungerende ejerforening. Der er tale om en stille ejendom som er en del af en karré med en overordentlig hyggelig gårdhave med grønne arealer, legeområde og god plads til cykler mv. Karréen er aflåst fra vejen.  Ejerforeningen sørger for at holde fællesarealerne pæne og gården fremstår altid velholdt. 

Der er brugsret til vaskefaciliteter i kælderen, hvor en vask koster 5 kr., ligesom der er adgang til tørretum.

Udover huslejen betales 600 kr. i a conto varme og kr. 350 i a conto vand.

El afregnes efter måler direkte til forsyningsselskabet.

Tv og internet bestilles og betales af lejer. 

Der er betalingsparkering i området.

Lejligheden fremstår pænt vedligeholdt med nymalet badeværelse.

Lejeperiode: 1. november 2020 - 31. oktober 2023. 

Vil du have en fremvisning af boligen?

Kontakt os ved at skrive eller ringe!

Copyright © - Phoenix Home 2022Design by Inmedia