3 DSC03232 DSC08094 DSC08084 DSC08089 DSC08104 DSC08099 DSC08109 2 DSC08114 DSC08124 DSC08129 DSC08119 DSC08134 DSC08139 2 DSC03234 1 DSC03235 197

Fantastisk Nybygget Familiehus nær Strand og Skole, Egå

Velkommen til dette skønne nybyggede hus fra 2021/2022, beliggende på en lukket vej med stisystemer, der fører direkte til skolen, daginstitutioner, indkøb og strand. Området er populært og ideelt for børnefamilier med sin børnevenlige strand og gode surf- og søsportsmuligheder inden for kort afstand.

Når du træder ind i huset, mødes du af en rummelig entré med plads til overtøj og en trappe, der fører dig til første sal. Fra entréen fortsætter du ind i bryggerset, hvor der er vaskemaskine, tørretumbler, stor skabsfryser samt rigeligt med bord- og skabsplads. Bryggerset er praktisk indrettet til dagligdagens gøremål og har en dør, der giver mulighed for direkte udgang.

Videre fra bryggerset finder du et badeværelse med brusekabine, perfekt til både gæster og familiens daglige benyttelse. Går du længere ind i huset, åbner det store køkken-alrum sig op. Køkkenet er stilfuldt indrettet med fronter i støvet grøn og bordplade i marmor-look. Her finder du alle moderne faciliteter såsom Quooker, mikroovn, ovn, opvaskemaskine, emhætte og køleskab, ligesom køkkenet gemmer på "et hemmeligt rum", et viktualierum med stålreoler – perfekt til ekstra opbevaring af madvarer.

Stuen er integreret i køkken-alrummet. Udover de pæne, hvide vægge, som det resterende hus, har man i dette rum vaælgt at lade en væg stå med rå mursten, der matcher husets ydre. Her er klargjort til TV uden synlige ledninger, hvilket giver et rent og stilfuldt udtryk. Fra stuen og køkken-alrummet er der udgang til husets lækre træterrasse, der strækker sig langs to sider af huset og tilbyder sol hele dagen. Udenfor finder du også en græsplæne, højbede, en indkørsel med plads til to biler samt et skur.

Når du bevæger dig op til første sal, bliver du mødt af en fordelingsgang, der leder til alle villaens 4 værelser. Først er der et soveværelse med skab og en fransk altan, der giver rummet en lys og luftig atmosfære. Der er også to ens værelser med skabe samt et mindre, men brugbart, værelse. På første sal finder du også et badeværelse med karbad og spots med lysdæmper, der skaber en behagelig atmosfære.

Huset tilbyder også et stort loftrum til opbevaring, en el-ladestander og mulighed for at overtage en robotplæneklipper. Nogle møbler kan medfølge efter aftale, hvilket gør indflytningen endnu nemmere.

Haven er indrettet med store træer, der skærmer af mod vejen og giver en skov-fornemmelse. En lille bæk langs træerne tilføjer ekstra charme til udendørsarealerne.

Dette fantastiske hus udlejes fra 1. august for en periode på 3 år, dog mindst 1 år. 

Forbrug betales ud over huslejen. 

Depositum: 3 måneders leje.

Vil du have en fremvisning af boligen?

Kontakt os ved at skrive eller ringe!

Copyright © - Phoenix Home 2022Design by Inmedia