Udlejning af bolig

I Phoenix Home gør vi det, vi er bedst til. Med mere end 18 års erfaring indenfor boligbranchen anser vi os selv som eksperter indenfor boligudlejning og har gjort det til vores fornemmeste opgave at bistå den private udlejer professionelt på lejemarkedet. 
Vi formidler alle typer boliger til udlejning. Hvad enten det drejer sig om en liebhaverbolig, lejlighed, villa eller et rækkehus, kan Phoenix Home være din professionelle partner i hele udlejningsperioden.

Vi tager os af det praktiske og indestår for det juridiske, når du skal udleje din bolig.

De 5 faser

Udlejning af din bolig gennem Phoenix Home foregår i 5 faser – fra den første kontakt til udlejningen er en realitet – og først i sidstnævnte fase, når forløbet er fuldendt, er Phoenix Home berettiget til salær*.

Se udlejningens 5 faser her

Et Phoenix forløb kan stå alene eller følges op med administration i lejeperioden, viceværtordninger eller andre relevante services.

Tryghed gennem hele udlejningsprocessen

Det er af største vigtighed for os at vores udlejere føler sig trygge og oplyste i hele processen omkring udlejning af deres bolig. Når du udlejer din bolig gennem Phoenix Home, er du sikker på at få kompetent og professionel behandling. Vi sætter samarbejdet med den enkelte kunde højt og gør vores yderste for at finde det perfekte match mellem lejer og udlejer, så din boligudlejning foregår gnidningsfrit.

Således går respekt og samarbejde, hos os, hånd i hånd med kompetence og erfaring for at sikre dig en professionel og tryg udlejning af dit hjem, så du ikke skal bekymre dig i udlejningsperioden. Kontakt os allerede i dag og hør, hvad vi kan gøre for dig.

* Medmindre aftalen opsiges indenfor aftalt kommissionsperiode. 

Copyright © - Phoenix Home 2022Design by Inmedia