DSC01774 4 DSC05801 7 DSC05804 5 DSC01728 3 DSC01718 2 DSC01713 1 DSC01708 4 DSC01723 6 DSC01733 8 DSC01743 9 DSC01748 10 DSC01753 7 DSC01738 11 DSC01758 12 DSC01763 13 DSC01768 3 DSC05800 9 DSC05806

Reserveret - Charmerende og moderniseret Familiehjem i Hasselager

Tag på opdagelse i villaen ovenfor!

Her finder du en optimal villa med plads til familien i et trygt kvarter lige syd for Aarhus. Her er kun 15 km. til det helt centrale Aarhus og bussen kører herfra hver 20 min. 

Villaen er oprindeligt en typisk 70´er villa, men den har gennemgået renovering over flere omgange, sidst for 3 år siden, og fremstår derfor med alt, hvad den moderne familie vil ønske. 

Villaen har indkørsel med plads til flere biler. Herfra følger du fliseområdet til ejendommens hovedindgang via forhaven. 

Når du træder ind i huset, bydes du velkommen af en rummelig entré med et pænt klinkegulv med store praktiske klinker i grålige nuancer og troldtektlofter med spots, der strækker sig gennem hele stueplanet. Entréen ligger i direkte sammenhæng med fordelingsgangen, der dermed har fået en modernisering af de store. Til venstre fra entréen førers du et niveau ned til en nyere afdeling af huset. Her vil du opdage to dejligt store værelser, hvoraf det ene har direkte adgang til haven. Fortsætter du i stedet langs fordelingsgangen, finder du endnu et rummeligt soveværelse og et mindre værelse, perfekt til kontor eller gæsteværelse, samt 2 pæne, nyere badeværelser med brus. Fordelingsgangen ender hvor det skønne køkken-/alrum åbner sig op. Her er plads til, at hele familien kan samles efter en lang dag og nyde både måltider eller hyggestunder sammen, mens maden tilberedes. Køkkenet er fuldt udstyret med moderne hårde hvidevarer, herunder en flot emhætte, kombi-ovn, ovn, integreret opvaskemaskine og meget mere. Ved siden af køkkenet finder du et praktisk bryggers med vaskefaciliteter og indbyggede skabe.

Når du bevæger dig ovenpå via den flotte originale vindeltrappe med massive trin og støbejernsgelænder, vil du blive mødt af en rummelig stue med smukt trægulv og loft til kip. Her er hele facaden i glas, med terrassedør udenfor, og lyset strømmer derfor ind i dette fantastiske rum og skaber en lys og dejlig atmosfære. På denne etage findes yderligere et rum, så der er mulighed for at skabe et separat legerum, gæsteværelse eller blot endnu et soveværelse til den pladskrævende familie. 

Udendørsområdet er lige så indbydende som den indendørs del af ejendommen med en velplejet have med græsarealer, terrasser i flere niveauer og pæne bede på skråninger. Her er desuden nedgravet trampolin til leg og en robotplæneklipper, der hjælper dig med at holde haven i topform. En have som er perfekt til afslappende stunder, børneleg eller udendørs måltider om sommeren.

Beliggenheden i Hasselager tilbyder en perfekt kombination af roligt kvarterliv med stisystemer og lukkede veje, men også med nem adgang til byens bekvemmeligheder. Skole, fritidsaktiviteter, indkøbsmuligheder og offentlig transport ligger alle inden for kort afstand fra villaen. 

Dette hus er perfekt til den moderne familie, der søger komfort og funktionalitet i smukke omgivelser tæt på både natur og byliv.

Villaen udlejes fra 1. juli 2024 til og med d. 31. maj 2026.

Vil du have en fremvisning af boligen?

Kontakt os ved at skrive eller ringe!

Copyright © - Phoenix Home 2022Design by Inmedia