IMG 1734 IMG 1735 IMG 1737 IMG 1732 IMG 1733 IMG 1731 IMG 1728 IMG 1729 IMG 1726 IMG 1722 IMG 1725 IMG 1723

Lækker 3 værelses lejlighed i 2 plan, Horsens

Flot 3 værelses lejlighed i 2 plan med hele to terrasser udlejes i ejendom fra 2010. 

Ejendommen er beliggende i en rolig del af Stefansgade, i den nordvestlige del af Horsens, med kort afstand til centrum. 

Lejligheden, som er på 94 kvadratmeter, er indrettet med fællesarealer på øverste plan og værelsesafdeling i nederste plan.

Det øverste plan ligger højt og svarer til en beliggenhed på 1. sal. Her findes entré i åben forbindelse med både køkken-alrum og stue samt med nedgang til værelsesafdelingen. Derudover findes i dette plan et pænt badeværelse med bruser, vaskearrangement med skabe og vaskemaskine samt tørretumbler.

Selve køkkenet har elementer i hvidt og mørk laminatbordplade samt alt i hårde hvidevarer. Der er god plads til at indrette spiseafdeling i forbindelse med køkkenet. Køkken og entré har praktiske grå klinker på gulvene.

Stuen ligger i modsatte ende af denne etage med udgang til en fin og stor altan med udsigt over grønt areal. Her er pæne trægulve og som det resterende lejemål hvidmalede vægge. 

Nederste plan indeholder en lille mellemgang med adgang til to fine værelser, begge med nyere mørke gulvtæpper. Fra det ene værelse er der udgang til terrasse.

Lejligheden er velegnet som dele bolig og ideel for familier eller par.

Ejendommen fra 2010 fremstår pæn og funktionel. Der er adgang til et parklignende område lige udenfor ejendommen og mulighed for parkering i området. 

Der betales udover husleje:

a conto varme: kr. 600 pr. mdr.

a conto vand: kr. 300 pr. mdr.

El, TV og internet betales direkte til udbyderne. 

Depositum: 3 måneders leje

Lejligheden udlejes pr. 1. februar 2024 som nymalet. 

OBS: Billeder i annoncen er fra anden, lignende, lejlighed. 

Vil du have en fremvisning af boligen?

Kontakt os ved at skrive eller ringe!

Copyright © - Phoenix Home 2022Design by Inmedia