Det siger vores kunder om os

"Vi fik med meget kort varsel mulighed for udstationering til Centraleuropa for en 3 årig periode, og søgte i den forbindelse rådgivning hos Phoenix Home, da vi ville beholde vort hjem i Kolding, men samtidig ikke ønskede at se huset tomt i så lang tid. Carina var meget tillidsskabende, og havde præcise svar på alle vore spørgsmål. Da vi besluttede os for udlejning, oplevede vi hvor professionelt og sikkert Carina håndterede alt fra annoncering på Internettet, kontakt til potentielle emner, fremvisning, forhandling og kontraktudarbejdelse. Ligeledes følges der løbende op med information til os om tilstand og nødvendige vedligeholdelsesopgaver.

Alt i alt oplever vi at vort hjem er i trygge hænder hos Phoenix Home, og at vi kan koncentrere os om vort udenlandsophold uden bekymringer om vort dejlige hjem i Kolding.”

Jonna og Bjarne Normann Madsen,
Udlejere, Kolding


 

"Vi har af flere omgange søgt og fået hjælp ved Carina Ringgaard/Phoenix Home til at få udlejet og administreret vores hus. Vi oplever altid en positiv dialog og konstruktiv tilgang, lige som Carina hver gang har arbejdet professionelt og grundigt med vores sager.

Det er en lettelse for os ikke selv at stå for udlejning og administration. Markedet bliver screenet for os, og vi præsenteres kun for de seriøse lejere. Samtidig slipper vi også for at stå med bøvlet i dagligdagen. Det er dejligt når man ved at det er i trygge hænder!"

Rikke og Jesper Ingø,
Udlejere, Odder


 

 

 

”Jeg har brugt Phoenix Home til at udleje mit hus i Silkeborg. Jeg plejer selv at stå for udlejningen, men var blevet træt af alt bøvlet, så jeg kontaktede Carina Ringgaard fra Phoenix Home, som lejede mit hus ud på 5 dage og til prisen!

Super service og alt i alt en dejlig oplevelse hele vejen igennem. Jeg sender mine bedste anbefalinger!”

Christian Borregaard,
Ansvarlig indehaver og statsaut. ejendomsmægler MDE


”Carina fortjener stor ros for altid at være hurtig til at svare tilbage, taget fat i de muligheder der har været og vi har følt at vi har fået hendes oprigtige mening om tingene at vide”

Henrik Sykes Bjerregaard & Mette Sykes Bjerregaard,
USA


”Jeg valgte i foråret 2014 at udleje min dejlige, elskede ejerlejlighed i Aarhus midtby.
Min erfaring med at udleje var og er til dels stadig lig nul.
Det står klart, at jeg havde kunnet brænde fingrene mange gange uden den kyndige ledelse og vejledning, som Phoenix Home og Carina Ringgaard leverer.
Netop derfor er det en meget, meget tryg fornemmelse, at have Phoenix Home med Carina ved roret.
Det er helt tydeligt, at Carina ved, hvad hun har med at gøre. Hun er en professionel, erfaren og tydelig dame. Det er ligeledes tydeligt at mærke, at Carina brænder for det hun laver - at formidle udlejning.
For mig har det været essentielt, at jeg valgte Phoenix Home og Carina, og jeg vil på det varmeste anbefale hendes firma, hvis du står og skal udleje dit (elskede) hjem.
Carina ved, hvordan du som udlejer føler for dit hjem, og at det netop er et hjem og ikke bare en tom bolig, du betror andre mennesker.
Det er denne fornemmelse for, hvordan du som udlejer har det, som gør det trygt i en ellers gråzone af regler for udlejere.
Jeg er glad for, at jeg ikke har skullet stå med udlejningen af min bolig selv."

Susanne Nygaard,
Aarhus C


"Da vi valgte at udleje vores hus, var vi lidt nervøse omkring hvordan vi ville håndtere udlejningen, idet udlejningsloven er meget kompliceret, samt om vi ville kunne finde nogle gode lejere. Men så mødte vi Carina fra Phoenix Home, som hjalp og vejledte os igennem hele processen på et yderst professionelt niveau. Carina lyttede til os og forstod vores behov og ønsker, og så blev vores hus lejet ud på ingen tid.
Med Phoenix Home som ejendomsadministrator for os, kunne vi tryg og ubekymret sidde i en anden by. Vi har været enormt tilfredse med servicen og den viden samt erfaring Phoenix Home kunne tilbyde. Vi kan derfor varmt anbefale dig at bruge Phoenix Home, som kan stå for udlejningen af ikke bare dit hus, men dit hjem."


Elisabeth Do,
København N


“Efter mere end fire års samarbejde med Phoenix Home er det nu tid for mig at flytte tilbage til mit hus i Skørping. Fire år av smooth og professionelt samarbejde hvor jeg har været tilfreds hele vejen. Professionalisme og flexibiltet er noget jeg verdisætter og det har jag fået fra Phoenix og Carina. Skulle jeg på et tidspunkt leje en bolig ud ville jeg ikke være i tvivl hvor jeg skulle henvende mig. Jag anbefaler Phoenix på det stærkeste.
Tak Carina!!"
Mats Holmberg,
Skørping

Copyright © - Phoenix Home 2022Design by Inmedia