DSC08289 DSC08273 DSC08270 DSC08291 DSC08276 DSC08293 DSC08278 DSC08282 DSC08280 DSC08281 DSC08284 DSC08285

Lækker istandsat 3 værelses helt centralt i Aarhus

Med en beliggenhed på Åboulevarden i Aarhus, men med en placering i modsatte retning, mod Fiskergade, finder man ikke en lejlighed meget mere central og alligevel med rolig beliggenhed, som denne. 

Lejligheden er istandsat i foråret 2022 med opgradering af køkken, entré og bad, hvor der er lagt vægt på eksklusivitet i detaljen på en helt særlig vis. 

Både elevator og trappe fører fra den interne gård i bygningen til 3. sal, hvor lejligheden findes. En særlig udvendig bro fører fra trappetårnet til lejligheden. 

Der er indgang via entré med adgang til badeværelse og køkken. Her kan overtøj og sko gemmes bag en nyligt opsat skydedør. Der er lagt smukke marmorerede klinker på gulvet, som flydende fortsætter i badeværelset og indirekte lys i det nedsænkede loft, som giver et hyggeligt lys til rummet. 

Badeværelset har ligeledes indirekte lys i loftet, de smukke marmorerede klinker på gulv og i bruseniche, armaturer mv. belagt i guld og en helt fantastisk dekorativ vask i natursten. Der er etablerede hvide skabselementer med lækker hvid bordplade, som bl.a. skjuler den integrerede vaskemaskine. 

Køkkenet ligger i forlængelse af lejlighedens stue. Indretningen med køkken i indhakket fra entréen, gør det nemt at indrette stuen med spiseafdeling og Tv-stue separeret. Et stort vinduesparti som udgør hele den ene væg i stuen giver et skønt, naturligt, lys til lejligheden. Herfra er der udgang til en meget stor overdækket terrasse med til bl.a. den berømte regnbue på Aaros og kig ned gemnem Fiskergade mod havnen. 

Selve køkkenet er nyetableret i samme stil som elementerne i badeværelset. Hvide elementer med lækker hvid bordplade, forgyldt vask og armatur, smukke marmorerede klinker på væggen og derudover integrerede hårde hvidevarer. Køkkenet har fået indlagt indirekte lys under skabene og der er desuden etableret skabe helt fra gulv til loft for at udnytte pladsen mest muligt. 

Derudover har lejligheden 2 gode værelser, hvoraf det ene er med skab og udgang til samme terrasse som fra stuen. 

Lejligheden udlejes pr. 1. april 2024.

Depositum: 3 måneders leje

Udover huslejen betales a conto varme og vand samt TV/internet og el direkte til forsyningsvirksomhederne. 

Vil du have en fremvisning af boligen?

Kontakt os ved at skrive eller ringe!

Copyright © - Phoenix Home 2022Design by Inmedia