DSC 2581 DSC 2576 DSC01228 DSC01199 DSC01190 DSC01292 DSC01290 DSC01296 DSC01205 DSC01273 DSC01280 DSC01211 DSC01251

Stilren og lækker arkitektur i Randers

Midt i det børnevenlige komponist kvarteret finder man denne nyere og meget rummelige bolig bygget i et stilrent og rustikt design.

Fra indkørslen er der mulighed for at komme ind i boligen gennem den store dobbelte garage og elport, her er rig mulighed for plads til to biler, samt opbevaring. Fra garagen er der direkte adgang til bryggers.

Huset indeholder: Bryggers med vaskemaskine, tørretumbler og skabe til opbevaring, man har adgang til brygger udefra eller via garagen. Fra bryggerset kommer man til den store og rummelige fordelingsgang, med børneafdeling med 3 værelser alle med indbyggede skabe, samt et rummeligt brusebadeværelse.

Fordelingsgangen fører videre til husets hjerte og familiens samlingspunkt, det meget store køkken alrum, med højt til loftet og store vinduespartier mod haven, der lukker masser af lys ind. I køkkenet finder man alt i hvidevarer herunder stort indbygget amerikaner køle/fryserskab med isterningmaskine.

Alrum ligger i åben forbindelse med den hyggelige stue. Fra alrummet er der adgang til mindre værelse/kontor, samt forældre soveværelse, med eget brusebadeværelse. Forældresoveværelset har også indbygget skabsvæg.

Overalt i huset er der gulvvarme under de nyafhøvlede pankegulve og klinker.

Skøn og let holdt have med stor græsplæne, der indbyder til leg og boldspil.

Dette er en fantastisk og rummelig bolig for den store familie eller familien der blot ønsker god plads, men på samme tid ikke vil gå på kompromis med kvalitet, design.

Mulighed for alarm.

Vil du have en fremvisning af boligen?

Kontakt os ved at skrive eller ringe!

Copyright © - Phoenix Home 2022Design by Inmedia