HPS0391 Copy  HPS0394 Copy  HPS0407 Copy  HPS0402 Copy  HPS0399 Copy  HPS0397 Copy  HPS0420 Copy  HPS0419 Copy  HPS0417 Copy  HPS0415 Copy

Møbleret 2 værelses med sans for kvalitet

I attraktivt kvarter på Jagtvej i Højbjerg finder man denne flotte 2 værelses lejlighed for den kvalitetsbevidste lejer. 

Her emmer materialevalg og indretning af god smag og lækre detaljer. 

Selve lejligheden er oprindelig fra 1975. En del af det oprindelige kan endnu opleves i lejligheden, som blot sidenhen er blevet fornyet med bl.a. et nyere badeværelse og køkken. Desuden er der kommet en del indretningsmæssige detaljer til, som spiller godt sammen med den oprindelige stil. 

Lejligheden består af en større entré med oprindelig skabsplads. Entréen leder til samtlige af lejlighedens rum. 

Nyere badeværelse med moderne klinker og massivt snedkereret badeværelsesmøbel. Soveværelset er afskærmet fra stuen med en halvvæg udarbejdet i en massiv træplade i selvsamme stil som benyttet til køkken- og badeelementer Det samme er de opsatte hylder, som udgøres af omvendte køkkenskuffer. 

Soveværelset er indrettet med skabe, dobbeltseng kommode og opsatte hylder. 

Køkken-/alrum og stue finde i ét med udgang til meget stor overdækket terrasse, hvorfra der er smuk udsigt over området ned mod Aarhus grundet sin højtbeliggende placering. På altanen findes havebord og stole. 

Selve køkkenet har god skabs- og bordplads. Hårde hvidevarer er af høj kvalitet og der er i høj grad lagt vægt på funktionalitet og kvalitet i denne del af boligen. I forlængelse af køkkenet står et design spisebord med massiv træbordplade og stålben samt 6 tilhørende stole. Selve dagligstuen er indrettet i den nederste del af selvsamme rum med sofaarrangement og TV. 

Lejligheden er møbleret og indrettet med alt det nødvendige til brug for dagligdagen. 

Der findes fælles vaskeri i kælderen samt parkering foran ejendommen. 

Vil du have en fremvisning af boligen?

Kontakt os ved at skrive eller ringe!

Copyright © - Phoenix Home 2022Design by Inmedia