Lejebolig Herning 1 Lejebolig Herning 2 Lejebolig Herning 3 Lejebolig Herning 4 Lejebolig Herning 5 Lejebolig Herning 6 Lejebolig Herning 7 Lejebolig Herning 8 Lejebolig Herning 9 Lejebolig Herning 10 Lejebolig Herning 11 Lejebolig Herning 12 Lejebolig Herning 13 Lejebolig Herning 14 Lejebolig Herning 15

Lækker bjælkehytte ved Sunds sø

I roligt og pænt sommerhuskvarter ved Sunds sø finder man denne skønne, lyse bjælkehytte.

Huset, som er fra år 2010, er på i alt 110 kvadratmeter. Det består af entré i åben forbindelse med husets hjerte – et stort, lyst og rumligt køkken/alrum. Her er højt til loftet, specielt ovenlys-vinduesparti, hvide vægge og elementer samt gode store vinduespartier, som stor flot og giver masser af lys og luft i kombination med de lysnede bjælkevægge. Køkkenet, som er frækt placeret centralt i rummet, og dermed adskiller værelsesfløjen fra stuen, er mindre med rumligt med komfur, ovn, opvaskemaskine og køleskab indbygget. Her findes også både kaffemaskine, elkedel, service og andet nødvendigt køkkengrej.

Stuen har en god størrelse og indretning og indeholder både sofaområde med TV samt stor spiseplads. Herfra er der desuden udgang til flisebelagt terrasse og en smuk udsigt over Sunds sø.

Derudover indeholder huset 3 gode værelser, hvoraf det ene er med skabsvæg. Et stort pænt badeværelse med brus samt stort bryggers med vaskemaskine, som ligeledes har god plads til indretning af garderobeplads eller lign.

Huset er enkelt møbleret, men lige til at flytte ind i.

Det er beliggende på en enkel grund med græsplæne, flisebelagt terrasse og med forholdsvis nyetableret naturhegn. Bag huset går en sti dirkete til Sunds sø, hvor der er adgang til offentlig badebro, mulighed for fiskeri og plads til robåd.

Inkluderet i huslejen er al forbrug, herunder TV og internet.

Der er ikke bopælspligt op adressen.

Vil du have en fremvisning af boligen?

Kontakt os ved at skrive eller ringe!

Copyright © - Phoenix Home 2022Design by Inmedia