MB RANDERSVEJ 180 9 MB RANDERSVEJ 180 6 MB RANDERSVEJ 180 202 MB RANDERSVEJ 180 204 MB RANDERSVEJ 180 207 MB RANDERSVEJ 180 208 MB RANDERSVEJ 180 210 MB RANDERSVEJ 180 211 MB RANDERSVEJ 180 213

Velvedligeholdt 3-plans rødstensvilla, Aarhus N

VIRTUEL PLANTEGNING: Gå en tur i villaen ved tryk på videoen ovenover!

Flot og velvedligeholdt rødstensvilla med hyggelig, privatliggende have i det nordlige Aarhus tæt på indfaldsveje og med kort afstand til centrum. 

Villaen, som oprindeligt er fra 1967 er løbende renoveret og fremstår derfor moderne i indretning og lige til at flytte ind i. 

Der er 110 kvm. beboelse fordelt på stueetage og 1. sal, men derudover indeholder villaen en særdeles god, funktionel og brugbar kælder på yderligere 64 kvm. 

Fra Randersvej er der indkørsel til ejendommens indkørsel med dobbelt carport. Et højt rækværk afskærmer huset og haven fra vejens trafik og på ejendommens side får man hurtigt fornemmelsen af at være afskåret fra indfaldsvejens trængsel. Her er hyggeligt, grønt og meget privat. 

Haven er omkranset af en høj hæk fra 3 sider, her er grønne træer, velplejet græsplæne og en meget stor stenbelagt terrasse med gangsti fra carporten og en hyggelig krog at opholde sig i på de kølige aftener. Dertil et stort skur til opbevaring af cykler, havemøbler mv. 

Fra terrassen er der adgang til husets høje stueetage gennem en mindre entré i forbindelse med køkken/alrum og stue i ét. Her er ligeledes døre, der fører til trappe til hhv. 1. sal og kælder.

Køkkenet, som er placereret i et indhak langs villaens endevæg, er opført med hvide elementer og massiv træbordplade. Her er masser af plads i skabe og brede skuffer samt integrerede hårde hvidevarer. 

Placeringen af køkkenet og rummets opbygning i u-form opdeler naturligt området for spiseafdeling og TV-stue. Her er god plads til både spisearrangement og sofaafdeling. 

Stuen har stort vinduesparti mod haven, udgang til terrasse og integreret, muret pejs, som kan skabe hygge i den kolde tid. 

Væggene er hvidmalede og der er skibsplank på gulvene. 

Trappen til 1. sal består af smukke afsyrede massive trætrin og hvidmalet gelænder. 

Efterhånden som man bevæger sig op mødes man af mørkbejset originalt træværk i væggene, herunder hanebjælker og spær, som vidner om en renovering af ejendommen med stor respekt og interesse for det originale og husets oprindelige stil. 

På 1. sal finder man en repos med plads til udnyttelse, 3 værelser samt et badeværelse. 

Værelserne er af varierende størrelse og har alle smukke originale plankegulve.

Det største af værelserne er med udgang til en mindre altan. 

Badeværelset er charmerende lavet med en muret rund bruseniche og opmuret vaskearrangement med bløde bølger i formen. Her er naturfarvede klinker på gulv og i bruser samt hvidmalede vægge og skrålofter. 

Kælderen, som er både tør og fuldt renoveret, har både indgang direkte fra terrassen og fra husets entré. Her er mørke klinkegulve og pudsede hvide vægge. 

I kælderen finder man, udover en stor gang, husets 2. badeværelse med bruseniche med grå klinker og mørke skabs-elementer, 2 gode og brugbare disponible rum og et vaske-/opbevaringsrum. 

Villaen opvarmes af fjernvarme suppleret med pejs. 

Forbrug betales udover huslejen direkte til forsyningsværkerne. 

Villaen udlejes fra 1. januar 2022 for en periode på 3 år, dog min. 1 år. 

Vil du have en fremvisning af boligen?

Kontakt os ved at skrive eller ringe!

Copyright © - Phoenix Home 2022Design by Inmedia