Altaner Ryesgade 5 DSC05932 DSC05913 DSC05925 DSC05944 DSC05947 DSC05920 DSC05927 DSC05933 DSC05934 DSC05935 DSC05936 DSC05938 DSC05939

Nyrenoveret og møbleret i Hay design med altan på strøget

Med en helt central placering på strøget i Aarhus finder man denne nyrenoverede 3 værelses lejlighed på 2. sal. Lejligheden er fuldt møbleret med helt nye møbler fra HAY.

Lejligheden emmer af kvalitet og stil fra man åbner entrédøren og mødes af det gennemgående, nye, smukke sildebens-gulv i fordelingsgangen, der er beliggende i åben forbindelse med køkken/alrum. 

Valget af mørkeblå køkkenelementer og sort granitbordplade er et modigt og meget vellykket udtryk i de ellers meget romantiske og stilrene omgivelser i lejligheden, hvor man har bibevaret den gamle charme i sildebensgulve, smukke, ældre udskæringer/stuk, brede paneler og buede vinduespartier. Lejligheden fremstår hermed med det både moderne og kontrastfyldt look, der klæder omgivelserne rigtig godt. 

I forbindelse med selve køkkenafdelingen findes en stor spiseafdeling med rundt bord og spiseplads til 6 personer. Her er udgang til fin, mindre altan der vender mod baggården. Terrassedøren sørger desuden for at lukke et godt lys ind i rummet. Der er ligeledes adgang til opbevarigs-/viktorialierum fra køkkenet. 

En smuk klassisk dobbeltdør adskiller spisestue fra TV-stue med sofaafdeling. Her er smukke buede vinduespartier mod Ryesgade. Vinduerne er af god kvalitet som isloerer kraftigt for lyd ligeledes. 

Derudover indeholder lejligheden et stort soveværelse indrettet med dobbeltseng og kontorfcilitet. Vinduerne her selvsamme buede vinduespartier som i stuen. Derudover indeholder lejliheden et nyt, pænt badeværelse med brus og vaskesøjle. 

Lejligheden har netop, som den resterende ejendom, gennemgået en fuldstændig renovering, således alt i lejligheden er nyt. 

Der hører til lejligheden også brugret til en større fælles-terrasse. 

Lejemålet overtages efter aftale for en tidsbegrænset periode på op til 2 år. 

 

Vil du have en fremvisning af boligen?

Kontakt os ved at skrive eller ringe!

Copyright © - Phoenix Home 2022Design by Inmedia