IMG 4929 2 IMG 3653 2 IMG 3639 2 IMG 3646 2 IMG 3648 2 IMG 3649 2 IMG 3651 2 IMG 3637 2 IMG 3630 2 IMG 3628 2 IMG 3635 2 IMG 3633 2 IMG 3641 2 IMG 3644 2 IMG 3622 2 IMG 3623 2 IMG 3625 2 IMG 3626 2 IMG 4928 2

Sjældent udbudt! Hyggeligt og istandsat byhus i Øgaderne, Aarhus

Sjældent udbydes øgadernes atmosfæriske byhuse til leje og endnu mere sjældent er det at finde et, der ligeledes er totalt renoveret i moderne stil med respekt for det oprindelige, som man finder her. 

Byhuset er beliggende på Sølystgade i tæt nærhed af universitetsparkens grønne områder og ligeledes i gåafstand fra Aarhus bymidte. Området er kendetegnet ved adgang til flere grønne områder, legearealet Børnenes Jord og nærheden til centrums shopping-, café- og restaurationsliv, kysten og havnemiljøet. Man når i gåafstand det meste herfra. 

Huset, som oprindeligt er fra 1880, har været gennem en særdeles omfattende renovering i 2017/2018 og derfor får man her en bolig som i dag henvender sig til det moderne par, der sætter pris på sjæl og charme som er indbegrebet af disse oprindelige byhuse i området. 

Huset indeholder 133 kvadratmeter beboelse fordelt på 3 etager og har ligeledes egen solrig og ugeneret gårdhave samt nyetableret terrasse på øverste etage. 

Der er indgang via entré med smuk trappe, der forener husets etager. På den ene væg findes her delvist hvide metrofliser og delvist en marmorpudset væg, som er gennemgående i trappeopgangen i hele ejndommen. På gulvet er der i stueetagen lagt et rustikt udseende epoxygulv med gulvvarme, som giver atmosfære og sjæl til rummene. 

Entréen leder til spisestue og køkken i åben forbindelse. Selve køkkenet er opført med hvide elementer med mørk bordplade og håndtag samt hårde hvidevarer, herunder stort amerikaner køle-/fryseskab, i rustfrit stål. Store vinduespartier, med meget dyb vindueskarm mod haven, sørger for et flot lysindfald fra de smukke dannebrogsvinduer fra både øst og vest. Hernæst findes i stueetagen et bryggers med udgang til gårdhaven, hvor køkkenets elementer er videreført, ligesom metrofliserne ligeledes findes på væggen her. 

Den elegante trappe leder til førstesalen som indeholder en hyggelig opholdsstue, hvor dobbeltdørene lader luft og lys strømme ind fra den franske altan med udsigt mod haven. Her kan endnu et værelse etableres, hvis dette ønskes. Derudover findes her et pænt badeværelse med hvidt interiør og bruseniche med store flotte fliser.

Trappen fører videre til 2. sal, husets øverste etage. Her findes husets soveværelse med udgang til altan fra endnu et sæt dobbeltdøre. Her har man en skøn udsigt over kvarterets hyggelige og blomstrende gårdhaver. Selve soveværelset har en god størrelse og masser af plads. 

Selve gårdhaven er ligeledes anlagt i forbindelse med husets renovering i 2018. Haven er beliggende mod vest og man kan derfor nyde både eftermiddags- og aftensol i sin private have, der omkranses af murene, der er kendetegnet for området. Gårdhaven indeholder både en mindre græslæne og en fin terrasse med en størrelse, som gør det muligt at indrette sig med et større havemøbelsæt mens grill og haveredskaber kan stå overdækket.

Huset overtages nymalet overalt. 

Depositum: 3 måneders leje

Forbrug betales foruden huslejen. 

Huset kan lejes for en nærmere aftalt periode, dog min. 1 år. 

Vil du have en fremvisning af boligen?

Kontakt os ved at skrive eller ringe!

Copyright © - Phoenix Home 2022Design by Inmedia