Thorsoe Skovvej 32 Silkeborg 10 Thorsoe Skovvej 32 Silkeborg 11 Thorsoe Skovvej 32 Silkeborg 12 Thorsoe Skovvej 32 Silkeborg 13 Thorsoe Skovvej 32 Silkeborg 14

Flot klassisk villa på søgrund i Silkeborg

På stor skrånende søgrund i udkanten af Virklund findes dette store klassiske hus bygget i gedigne materialer med sans for æstetik og kvalitet. Huset, som er fra 1997, er pt. opdelt i 2 villalejligheder, som kan sammenlægges til enkeltbolig igen pr. 1. juni 2014.

Der er indgang via flot entré/hall med vindeltrappe til underetagen. Her er gulve i smuk granit med gulvvarme. Herfra adgang til stort værelse med masser af skabsplads og loft til kip med loftvindue for ekstra godt lysindfald. Værelset har egen indgang til pænt badeværelse med brus, til hvilket der ligeledes er adgang fra entréen. Derudover indeholder stueetagen en fantastisk stue med smukke trægulve, panoramavinduer med den smukkeste udsigt over ejendommens naturgrund og Thorsøen samt centralt placeret brændeovn. Fra stuen udgang til den ene af husets mange terrasser. Stuen er afskærmet fra køkkenet med flotte franske døre. Selve køkkenet er fra Multiform og indeholder nogle flotte og spændende detaljer. Her er stort køleskab, indbygningsovn, glaskeramiske kogeplader samt gasbrænder, microovn samt opvaskemaskine. Der er god spiseplads i køkkenet, hvor man sidder med den smukke udsigt over Thorsø ved middagsbordet. Herfra udgang til en stor udestue, som er husets eneste rum uden gulvvarme, og yderligere adgang til 2 terrasser.

Vindeltrappen leder til underetagen med fordelingsgang/bryggers med samme smukke granitgulve som findes i entréen. Her er vaskesøjle med både vaskemaskine og tørretumbler og god skabsplads. Her findes også husets anden indgang med umiddelbar adgang til værelse/stue med the-køkken og et mindre badeværelse, hvormed denne indgang kunne være særdeles velegnet til teenageafdeling/au pair afsnit mv. Yderligere 2 store soveværelser med udgang til terrasser - det ene med stor skabsplads, mindre værelse/kontor samt stort badeværelse fra Multiform med både brus, kar og sauna.

Alle underetagens værelser har samme smukke udsigt over grund og sø.

Til huset hører dobbelt carport, redskabsrum samt stor naturgrund med bådbro i Thorsø, som er en ren natursø.

Virklund ligger blot 5 km. fra Silkeborg og har både indkøbsmuligheder, skole, daginstitutioner, idrætsfaciliteter og en skøn natur.

Nem adgang til motorvejen.

Vil du have en fremvisning af boligen?

Kontakt os ved at skrive eller ringe!

Copyright © - Phoenix Home 2022Design by Inmedia