Thorvaldsensgade1 Thorvaldsensgade3 Thorvaldsensgade5 Thorvaldsensgade14 Thorvaldsensgade15 Thorvaldsensgade12 Thorvaldsensgade7 Thorvaldsensgade8 Thorvaldsensgade10 Thorvaldsensgade9 Thorvaldsensgade13 Thorvaldsensgade20 Thorvaldsensgade24 Thorvaldsensgade18

Flot 2 værelses i Ceresbyen

Beliggende på Thorvaldsensgade i det nye Ceresbyen finder man denne hyggelige 2 værelses lejlighed. 

Ceresbyen er en ny bydel midt i Aarhus. Historiske bygninger og områder er blevet sammenhængende med helt nye, moderne og arkitekttegnede bygninger og området danner desuden ramme om både boligliv, studiemiljø i VIA University College, caféer, restauranter og indkøbsmuligheder. Den gamle park er åbnet op i forbindelse med ombygning af området, som dermed grænser op til Aarhus A og Brabrandstien. 

Lejligheden er beliggende på 3. sal med altan og udsigt ud over park, Å og en del af de gamle bevarede bygninger, som bl.a. rummer restauranten Malt og Bryggerboligen. Her er få minutters gang til Åboulevarden og strøget. 

Lejligheden består af sammenhængende stue og køkken og rummer fin plads til opdeling i både spiseafdeling og dagligstue. Køkkenet er i hvide elementer med hvid bordplade og integreret køle-/fryseskab, emhætte, ovn og opvaskemaskine. Fra stuen er der udgang til en fin altan. 

Derudover findes der i lejligheden et godt soveværelse med indbygget skab og pænt størrelse badeværelse med separat brusekabine aflukket med frostet glas, hvide skabselementer og bordplade samt vaskesøjle med både vaskemaskine og tørretumbler. 

Der betales vand og varme a conto. El, TV og internet betales direkte til leverandøren. 

Lejligheden overtages som nymalet. 

Depositum: 3 mdr.

Forudbetalt leje: 3 mdr. 

Lejemålet udlejes for 2 år, dog som min. 1 år.

Vil du have en fremvisning af boligen?

Kontakt os ved at skrive eller ringe!

Copyright © - Phoenix Home 2022Design by Inmedia