DSC06592 DSC06594 DSC06595 DSC06572 DSC06589 DSC06587 DSC06582 DSC06583 DSC06580 DSC06579 DSC06578 DSC06577 DSC06576 DSC06590

Fin 2 værelses med yderligere 1 disp. rum på Ringgaden, Aarhus

På Vestre Ringgade udlejes en pæn 2 værelses lejlighed på 4. sal med adgang til yderligere 1 disponibelt værelse på 5. sal. Lejligheden udlejes delvist møbleret med nye senge, kontorplads, sofa og spisebord med stole samt et mindre spisebord med stole i køkkenet. Der er mulighed for at møblere lejemålet fuldt for en yderligere månedslig leje på kr. 500. 

Lejligheden er nymalet og har indenfor et års tid fået både nyt køkken og bad. Der er ligeledes kommet nye, lydtætte vinduer i lejemålet, således man på ingen måder generes af trafikstøj fra Ringgaden. 

Lejligheden består af entré/mindre fordelingsgang med oprindeligt indbygget skab og adgang til samtlige af lejlighedens rum. Stueen er af god størrelse med plads til både sofaarrangement og spiseplads. Her er udgang til mindre altan med flot udsigt over grønt areal. Soveværelset, som ligeledes har en god størrelse og vender mod gården, er indrettet med kontorplads og dobbeltsenge samt yderligere et oprindeligt, indbygget skab. 

Køkken og bad er nyetablerede og opført i moderne stil. Badeværelsets klinker er i en pæn grå nuance. Der er seperat brus og væghængt toilet. 

Køkkenet er med hvide elementer og hvid laminatbordplade. Der er prioriteret god skabsplads i køkkenet, ligesom der er god bordplads. Køkkenet indeholder alt i hårde hvidevarer. Desuden er der opsat et sammenklappeligt spisebord i køkkenet. 

Tilhørende lejligheden findes der på 5. sal i ejendommen et disponibelt rum som med fordel kan benyttes som studierum, gæsteværelse eller lign. Der er på denne etage adgang til et fælles toilet, som deles med et par lignende værelser. Dette værelse må dig ikke benyttes til beboelse. 

Til lejemålet hører et mindre loftsrum og kælderrum ligesom der er adgang til vaskeri i kælderen. Vask er inkluderet i huslejen. 

I baggården til ejendommen er der fri parkering og et dejligt gårdareal med grønne arealer, bord og bænke sæt og legeplads, der frit kan benyttes. 

Lejemålet udlejes snarest for en nærmere aftalt periode, dog min. 1 år. 

Der betales ud over huslejen for varme a conto samt el, TV og internet direkte. 

Vil du have en fremvisning af boligen?

Kontakt os ved at skrive eller ringe!

Copyright © - Phoenix Home 2022Design by Inmedia